Şehit Davut Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Davut Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan'ın (25), memleketi Kırıkkale Nur caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

A+ A-

Suriye'nin İdlip kentinde Rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan'ın (25), memleketi Kırıkkale Nur caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

 

Kırıkkale'nin Balışehy ilçesine bağlı Aydınşeyh köyünde oturan Sultan - Bünyamin Özcan çiftine çocuklarının şahadet haberi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Üç çocuklarından birini kaybeden Özcan çifti, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti. Şehit Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan'ın, 2018 yılında göreve başladığı ve geçici görevle İdlib'de olduğu kaydedildi.

 

Bekar olan şehit Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan'ın,  memleketi Kırıkkale'de öğlen namazının ardından toprağa verildi.  Cenaze törenine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başta olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve askeri erkan katıldı. törenin ardından Şehit Özcan'ın naşı  Balışehy ilçesine bağlı Aydınşeyh köyünde toprağa verildi.  

 

 

 


Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur